loading...

طراحی سایت و سئو با شاد وب

عکاسی معماری ژانری از عکاسی است که بر عکس گرفتن از ساختمان ها یا سازه ها تمرکز دارد. از این رو، شامل عکاسی از فضای داخلی و خارجی ساختمان ها، پل ها، سازه ها و من

بازدید : 18
دوشنبه 7 فروردين 1402 زمان : 9:12

عکاسی صنعتی و عکاسی معماری با مجید پناهی جو

عکاسی معماری

عکاسی معماری – هر آنچه که باید بدانید
عکاسی معماری ژانری از عکاسی است که بر عکس گرفتن از ساختمان ها یا سازه ها تمرکز دارد. از این رو، شامل عکاسی از فضای داخلی و خارجی ساختمان ها، پل ها، سازه ها و مناظر شهری نیز می شود. در مقایسه با سایر زمینه‌های عکاسی، این نوع عکاسی پویایی کمتری دارد زیرا از شما می‌خواهد زمان زیادی را صرف تفکر در یک صحنه یا یک محیط کنید. در نتیجه، ممکن است نیازی به دوربین حالت عکاسی سریع یا مداوم نداشته باشید. با این حال، باید روی کیفیت تصویر تمرکز کنید.

علاوه بر این، شما باید آماده استفاده از ابزارهای ویرایش باشید، بدانید که چگونه یک ساختمان را در یک قاب قرار دهید و قوانین ترکیب بندی را یکپارچه کنید. عکاسی معماری در دهه 1870 متولد شد، زمانی که عکاس معماری معروف آلبرت لوی شروع به کلیک بر روی عکس های ساختمان های قدیمی کرد. بعدها، ساختمان های مدرن توسط جولیوس شولمن مدرنیست آمریکایی در اواسط قرن عکاسی شد.

سبک های عکاسی معماری
عکاسی معماری بر اساس مکان عکاسی به دو دسته تقسیم می شود که عبارتند از:

عکاسی معماری بیرونی
ساختار بیرونی یک ساختمان را به تصویر می کشد. از آنجایی که نمای بیرونی ساختمان نور طبیعی فراوانی دریافت می کند، عکاسی از آنها بسیار آسان است. شرایط آب و هوایی حاکم بر این نوع عکاسی تأثیر می گذارد و ممکن است منجر به یک عکس پویا شود.

عکاسی معماری داخلی
فضای داخلی یک ساختمان را به تصویر می کشد. این نوع عکاسی اغلب چالش برانگیز است زیرا نور محدودی در محوطه یک سازه وجود دارد. از این رو برای ثبت دقیق فضای داخلی به نورپردازی تکمیلی نیاز است.

عکاسی تبلیغاتی

عکاسی تبلیغاتی، به سادگی، عکاسی است که یک برند برای فروش محصولات یا خدمات خود استفاده می کند. هنگامی که تبلیغات عکاسی به خوبی انجام شود، مخاطبان خود را تشویق می کند که به خدمات علاقه مند شوند. بنابراین، این کانال تبلیغاتی برای کمپین یک برند حیاتی است. این محصول یا خدمات را مستقیماً در اختیار مشتریان بالقوه قرار می دهد و به آنها کمک می کند تا در محصول یا خدمات سرمایه گذاری کنند.

برای دستیابی به این هدف، یک عکاس تبلیغاتی باید مهارت های عکاسی خبره را با روانشناسی ترکیب کند، بنابراین تصاویری ایجاد می کند که خوب به نظر می رسند و به خوبی با مخاطبان خود ارتباط برقرار می کنند. چندین چیز باعث می شود یک عکس تبلیغاتی موفق باشد. خوشبختانه، با درک قوی از خواسته‌های مخاطب هدف و کمی دانش فنی، تعیین معیارهای مناسب برای یک کمپین عکاسی تبلیغاتی خوب، چندان دشوار نیست. در واقع، ممکن است متوجه شوید که می توانید برخی از بهترین عکس های تبلیغاتی را با گوشی هوشمند خود بگیرید!

عکاسی صنعتی

عکاسی صنعتی چیست؟
عکاسان صنعتی از محصولات، ماشین آلات، تجهیزات و کارکنان عکس می گیرند. این عکس‌ها سپس در وب‌سایت‌ها و در وثیقه‌های بازاریابی مانند مجلات، بروشورها، تبلیغات و پست‌های رسانه‌های اجتماعی استفاده می‌شوند. عکاسی صنعتی در صنایع مختلف از جمله ساخت و ساز، معدن، تولید، انرژی و حمل و نقل رایج است. اغلب، عکس‌های صنعتی مردم را در حال ساخت و ساخت اشیا نشان می‌دهند – هدف این است که فرآیند تولید و کارهای پر زحمتی را که توسط کارگران انجام می‌شود، ثبت کنند.

هر شرکت صنعتی بزرگ به عکس هایی از عملیات خود نیاز دارد و با ادامه پیشرفت فناوری و اتوماسیون، نیاز به این تصاویر تنها افزایش می یابد.

نمونه هایی از عکاسی صنعتی
عکس‌های صنعتی بر ریز و درشت بخش‌های تولیدی و صنعتی تمرکز دارند. در اینجا چند نمونه از سوژه های رایج عکاسی صنعتی آورده شده است:

بند ها
تراکتورها
خطوط مونتاژ
کارخانه ها
کارگران
تاسیسات تصفیه آب
ابزار در عمل
عملکرد درونی ماشین ها
چرا عکاسی صنعتی مهم است؟
عکاسی صنعتی از این جهت مهم است که فناوری، نوآوری و کار سختی را که پشت همه انواع فرآیندهای صنعتی وجود دارد، به تصویر می‌کشد. اکثر مردم از آنچه در پشت صحنه در صنایع ذکر شده در بالا اتفاق می افتد آگاه نیستند و عکس های صنعتی می توانند آنها را در نوری منحصر به فرد و جالب نشان دهند.

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : -1

درباره ما
Profile Pic
موضوعات
آمار سایت
  • کل مطالب : 66
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 2
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 0
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 3
  • بازدید ماه : 6
  • بازدید سال : 633
  • بازدید کلی : 1996
  • <
    پیوندهای روزانه
    آرشیو
    اطلاعات کاربری
    نام کاربری :
    رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    لینک های ویژه